Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

F.Klaver zonwering Volendam

Binnen en buiten zonwering voor het hele huis  

Windschermen

Alva windscreen Horizontaal

Met het Alva windscherm Horizontaal (oprolbare windscherm) is het optimaal genieten van het buitenleven. Heerlijk op uw terras zitten uit de wind met vrij uitzicht. Een echte windblokker.

Het Alva windscherm Horizontaal kan worden voorzien van screendoek Soltis 86 Hierbij is een compromis gevonden tussen het behoud van uitzicht en zonwering.

Door de openingsfactor van het doek blijft het toch verfrissend aangenaam achter uw windscherm. Uiteraard kan de windscreen ook worden voorzien van zonweringdoek (Acryl)

Het doek wordt d.m.v. een veersysteem opgerold in de aluminium behuizing. De geïntrigeerde veer zorgt voor een optimale spanning van het doek.

Nieuw is de veer blokkeerknop. Met deze knop kan de veer in uitgetrokken positie worden vastgezet waardoor het doek niet op de wind heen en weer kan dansen.

Vraag om meer informatie

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible