Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

F.Klaver zonwering Volendam

Binnen en buiten zonwering voor het hele huis  

Hier vindt u alle types screens

Screens

Een screen is een vlak hangende zonwering. Het doek is opgeborgen in een gesloten kast en glijdt tussen twee geleiders naar beneden.

Een screen is eigenlijk overal toepasbaar, voor woningen maar ook voor grote kantoor gebouwen.

De maatvoering van de kast bepaald het type, zo is er de screen 75, 85 en 95 mm.

De constructie.

Kast & zij geleiders

De Kast is leverbaar in verschillende uitvoeringen en maten De kast is leverbaar in maat 75, 85 en 95 deze uitvoeringen zijn leverbaar in een rechthoekige en in een vierkante versie. De 85 is ook leverbaar in een half ronde versie. De maat van de kast is afhankelijk van de hoogte van de screen.

De kast en zij geleiders zijn vervaardigd uit corrosiebestendig poeder gelakt geëxtrudeerd aluminium.

Er zijn verschillende types zij geleiders leverbaar al naar gelang de montage mogelijkheden.

Bediening

De screen kan op verschillende manieren worden bediend. Met de hand door middel van een band, koord of met een slinger zowel binnen als buiten. Of door middel van een elektrische bediening.

Lock Screen

Constructie

De Lock Screens zijn gemaakt van aluminium. Alle schroeven, moeren en assen zijn van roestvast staal. De screens hebben een stabiele, geruisarme, verzwaarde onderlat en een strak doek. De LockScreen is door toonaangevende test- en keuringsorganisaties getest op wind- en drukbelasting. Het scherm uit de test van 2 x 2 meter was bestand tegen windsnelheden van meer dan 145 km per uur

Ritsgeleiding

LockScreens hebben ritsgeleiding: een ingenieus systeem waarbij het doek en de geleiders een gesloten geheel vormen.

De modellen

Er zijn drie modellen waarbij de vorm van de kast en de kastmaat verschilt:

- Schuin: LockScreen 85, 95, 105 mm

- Recht: LockScreen 85 en 95 mm

- Afgerond: LockScreen 105 en 120 mm


Het type screen (85, 95, 105 en 120 mm) is afgeleid van de kastmaat (doorsnede). De grootte van de screen bepaalt de te kiezen kastmaat. De maximale afmetingen zijn:

- 5 mtr breed x 3 mtr hoog (= 15 m2)

- 3 mtr breed x 5 mtr hoog (= 15 m2) 

Bediening

Standaard worden de LockScreens uitgevoerd met elektrische bediening. De motor is geïntegreerd in de doekrol, waardoor de bediening onzichtbaar is en de screen mooier oogt.

Vormgeving 

De screen is stijlvol vormgegeven, perfect afgewerkt en eenvoudig te bedienen. Dankzij de keuze uit verschillende modellen (schuin, recht en afgerond) vormt de LockScreen een harmonieus geheel met de gevel.

Windvaste Screen

Windvast

Het opwaaien van de screen is te voorkomen met het optionele windvastsysteem (bij Screen 95 afgeschuind of rond). Met dit ingenieuze systeem worden onderlat en doek in alle posities onder spanning gehouden. Hierdoor kan de onderlat niet meer opwaaien en rammelen. Daarmee is het systeem bij uitstek geschikt voor ramen op grote hoogte of voor op de wind staande gevels. Het windvastsysteem kan worden toegepast bij zowel de hand- als elektrisch bediende screens.

Vraag om meer informatie

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible