Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

F.Klaver zonwering Volendam

Binnen en buiten zonwering voor het hele huis  

F.Klaver zonwering reparaties

Doekvervanging / Reiniging

Het is niet altijd nodig om het scherm te vervangen. Als het doek smerig of kapot is kunnen wij het doek reinigen repareren of vervangen. Afhankelijk van de leeftijd en de staat van het doek overleggen wij met u wat de beste optie is.

Motor / automatisering reparatie

Wist u dat ook uw scherm geautomatiseerd kan worden? Vooral op latere leeftijd of bij ziekte kan het een uitkomst zijn als u niet meer naar buiten moet om uw zonwering uit te doen, maar gewoon binnen de knop omdraaien of indrukken. Tevens vervangen wij alle kapotte motoren van alle merken. 

Reparatie

Wij verrichten alle reparaties aan alle zonweringen. Denk hierbij aan motoren, veren van rolluiken, en bedieningen van alle zonweringen. Is er iets kapot aan uw zonwering? Bel dan F.Klaver zonwering en wij repareren het voor u, en voordat wij dat doen weet u altijd wat het kost. Ook op zon- en feestdagen kunt u bellen, want sommige reparaties kunnen gewoon niet wachten tot de dag van morgen.

Vraag om meer informatie

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible