Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

F.Klaver zonwering Volendam

Binnen en buiten zonwering voor het hele huis  

F.Klaver zonwering wil u de beste dienstverlening bieden. Daarom hebben wij ook geen showroom, maar komen wij bij u thuis met al onze modellen en stalen. Niet meer naar een showroom met vals TL-licht maar gewoon in uw eigen huiskamer met de eigen lichtinval. 

Ook voor reparatie van uw zonwering kunt u bij ons terecht, altijd vooraf een prijsopgave. We hopen u snel terug te zien! Houd onze site in de gaten voor het laatste nieuws. Er volgt nog veel meer!

Waarom voor ons kiezen?

Wist u dat er in de omgeving van Edam Volendam al bij heel veel huizen zonwering van F.Klaver zonwering is geïnstalleerd? Wij zijn al vele jaren actief in zonwering zonder grote reclames. Mond op mond reclame heeft ons gebracht waar we nu zijn. Wij gaan gewoon verder met het geven van betrouwbaar advies aan onze klanten, en met het leveren van goede service. Niet voor niets kunt u ons ook op zondag bellen als er een storing is aan uw zonwering. Wij komen dan ook gewoon, in ieder geval voor een noodreparatie zodat uw zonwering geen verdere schade oploopt.